Undvik hotellfällor på Malta

Malta

Ett tråkigt problem man kan stöta på när man åker på semester är att man hamnar på ett dåligt hotell. Detta kan förstöra, eller åtminstone dra ner hela semesterkänslan när man äntligen kommit iväg på sin paus från vardagen. Tack och lov så finns det ett enkelt sätt att undvika detta bekymmer genom att göra lite research och kolla upp tidigare hotellrecensioner. En bra hemsida för att jämför hotell på Malta är Trivago som är en hemsida som är en av de absolut bästa. På hemsidan kan du sortera hotell utifrån kategorier som är intressanta för dig som semesterfirare, exempelvis ”lyxiga hotell på Malta”, ”prisvärda hotell på Malta”, sorterade efter stad och mycket mer.

Våra tips för dig som letar hotell på Malta är först och främst att läsa recensioner från tidigare hotellgäster eftersom det är det mest ärliga och effektiva sättet att få sig en bild av hur hotellet verkligen är. Har ett hotell riktigt dåliga recensioner på exempelvis hotels.com så är det troligtvis inget vidare bra hotell att spendera sin semester på. Självklart får man ha i bakhuvudet att smaken är som baken och att alla inte tycker om / ogillar samma saker.

Ett annat tips när man kikar på hotell på Malta är att ha lite koll på vad man vill göra under sin semester. Vissa områden på Malta är mer lämpade för sol och bad eftersom det är lite längre bort från sevärdheter och liknande. Är det en solsemster du ska åka på så rekommenderar jag någon av de stora stränderna Golden Bay eller Mellieha Bay men om du snarare är en person som vill hitta på saker och uppleva landet lite mer så brukar Sliema vara ett bra alternativ eftersom det är nära till allt man vill se och göra på Malta.